dinsdag 14 juni 2011

Bridge!

Iedereen die hem kent weet dat Jeroen dol is op voetbal. Al sinds zijn vierde jaar is hij lid van  dezelfde voetbalvereniging. Nu heeft hij naast voetbal nog veel meer hobby's. Eén daarvan is bridge. Wekelijks brengt hij een avond door bij de bridgeclub. En: hij is stapelgek op aardbeien...vandaar deze taart voor zijn 43e verjaardag...


De taart is gevuld met twee lagen banketbakkersroom en verse aardbeien. Heel veel verse aardbeien. De taart heb ik bekleed met fondant. Een heerlijke zomerse taart!  

zondag 12 juni 2011

Chocoladecupcakes...met slagroom!


Heerlijke chocoladecupcakes met stukjes chocolade erin. Bovenop een toef gele slagroom. Decoraties van marsepein. Mmm! Gewoon gezellig...en lekker!
          

vrijdag 3 juni 2011

Gewoon...voor bij de koffie: mmm!


Ik maak dan tegenwoordig wel heel veel mooie taarten, maar zelf eten we het eigenlijk nauwelijks. Vandaag had ik zin om even snel een taartje te maken voor bij ons eigen bakkie koffie. Ik had nog mooie roze marsepein en wat heerlijke vulling over, dus het was relatief snel klaar. En zie hier het resultaat. Heerlijk was dit lieve roze taartje...Een laag bokkepootjesroom, een laag aardbeienjam en een laag banketbakkersroom. Mmm! 

donderdag 2 juni 2011

Chique bustier

Een mooie zwarte bustier, afgezet met witte bloemetjes met parels...

De beide cups zijn gevuld met 2 lagen bokkepootjesroom en 1 laag aardbeienjam.
Het lijf is gevuld met 2 lagen banketbakkersroom en aardbeienjam.

Een pikante lekkernij...speciaal voor Nico!