vrijdag 25 december 2015

Meringue...

Mmm...ken je dat? Van dat heerlijke schuim dat we vroeger altijd kregen met Kerst? Ik heb het dit jaar zelf gebakken. Roze schuimtoefjes, de kids zijn er dol op. En ik ook!

Wintertaart...

 
Ik kreeg de vraag of ik een winterse taart wilde maken
met daarop iets met de vlag van Zuid-Afrika en van Nederland.







Hartstikke leuk, lekker en bijzonder...zeker als je familie in Zuid-Afrika woont en met Kerst in Nederland verblijft. Lieve mensen, geniet ervan! X

Een tulband voor Kerst...


 
 
Wat ook heerlijk is en niet mag ontbreken met Kerst is een heerlijke tulband. Ik heb gekozen voor een vanilletulband overgoten met Belgische chocolade. Mooie sterretjes zorgen voor een stralend geheel.
 
 

Kerstcakepops...Merry Christmas!

 
Heerlijke cakepops heb ik gemaakt voor bij ons eigen familiekerstfeest.

Je vraagt je vast af wat dit zo bijzonder maakt? Red velvet cake, gevuld met monchou en omhuld met pure Belgische chocolade. Mmmmm!

 
Dit smaakt zo heerlijk...en met hulstblaadjes van fondant is het een prachtig stijlvol geheel.