zaterdag 26 november 2011

Heel veel cupcakes, voor drie zusjes tegelijk...

Als je drie dochters hebt, die dan ook nog eens bijna alledrie tegelijk jarig zijn, dan is er bijna niets leukers dan het met z'n drieen tegelijk te vieren.  Maar als er dan toch wat jaren leeftijdsverschil tussen zit, dan wil je drie verschillende cupcakes. En dat is natuurlijk helemaal leuk!




Voor Iris die 12 jaar wordt:




Vanille cupcakes met een toef heerlijke meringue creme in lichtrood voorzien van een rood marsepeinen roosje. Wat zilveren suikerparels en zilveren bakingcups, zorgen voor een stralend en stijlvol geheel.




Voor Isabel die 9 jaar wordt:

 
Vanille cupcakes met stukjes pure chocolade. Gedecoreerd met een zilveren hoefijzertje op een hardroze ondergrond. Dat alles in een hardroze bakingcup met witte polkadots. Zo helemaal in de stijl van Isabel.




Voor Aimée die 5 jaar wordt:








Ze houdt van Hello Kitty en van paars. Dat hebben we gecombineerd en dit is het resultaat: heerlijke vanille cupcakes in een paars met witte bakingcup, voorzien van een mooie paarse icingdip en decoratie de schattigste Hello Kitty's die je je maar kunt voorstellen.


Nou meiden, ik hoop dat jullie er van genoten hebben. Ik vond het super om te maken en werd erg blij toen ik jullie gezichten zag bij het openen van de gebaksdozen!
Dikke kus voor jullie alledrie!