woensdag 15 februari 2012

Ladies Night taart...




Bij de verloting tijdens de Ladies Night was o.a. deze taart te winnen. Helemaal in de stijl van de avond en in de kleuren van Friedepiece of Cake...een marsepeinen taart gevuld met aardbeienjam en banketbakkersroom...mmm!

Een mooie schoen en een parelketting sieren de taart op.


Winnares: gefeliciteerd!

Ladies Night...cupcakes.


Woensdag was er Ladies Night bij ons in het dorp. Het hele Dorpshuis was veranderd in een walhalla voor dames. Vanalles was er te doen. Van visagie tot kunststof bewaardoosjes, van de kapsalon tot de bloemiste, van glaskralen tot superbra's en kleuradvies...echt voor elke vrouw van 2012 was er iets leuks. Mij was gevraagd om een bijdrage te leveren met m'n baksels. Jeroen heeft daarom een mooi filmpje gemaakt van mijn taarten zodat ik die kon laten zien.  En ik heb mijn 'kraam' gevuld met mooie en vooral heerlijke cupcakes.




Het was wel spannend hoor...maar het bleek succesvol. Al vrij snel waren alle cupcakes uitverkocht. Enigszins verbouwereerd was ik wel, maar eerlijk gezegd ook trots.

Een impressie van de verkochte cupcakes:







































De cupcakes waren verschillend gevuld. Met stukjes chocolade, met een toef merinque creme of met een toefje banketbakkersroom. Het zag er zo heerlijk uit allemaal...en ik? Ik heb genoten!