maandag 31 oktober 2011

Voor de allerliefste beste vader van de hele wereld...

Mijn vader is de allerliefste en allerbeste vader van de hele wereld. En vandaag is hij 70 jaar geworden. Tijd voor een mooie taart. Hij is gek op bloemen en rode rozen zijn natuurlijk helemaal mooi, dus voor hem een taart met rode rozen en een strik. En 70 in het goud... Gefeliciteerd pap!





donderdag 27 oktober 2011

PIP...voor Amber!








Voor Amber die vandaag 11 jaar wordt. Een echte meidentaart van PIP. Ze blijven geweldig! Rood met een roze strik en witte stippen. Let op het geruite randje. Tof he?! Amber...gefeliciteerd meid. Een fijne dag!

woensdag 26 oktober 2011

Happy Birthday to me...



Een taart maken voor mezelf is toch een beetje raar. Voor een ander maken geeft altijd een goed gevoel. Maar ja, ik ben nu eenmaal ook wel eens jarig en daar hoort natuurlijk ook taart bij! Omdat het dit jaar niet zo'n groot uitgebreid feest wordt is ook de taart bescheiden. Maar lekker...!

maandag 24 oktober 2011

Mooi....en lekker!


Voor mijn nicht Brigitte een bustiertaart in de kleur ivoor. Als verrassing van haar mam, omdat ze het verdient! Al sinds lange tijd is zij werkzaam in de lingerie, nachtmode en badmode, dus voor haar is deze taart echt super!

dinsdag 18 oktober 2011

GP Racing









Voor Pascal die 18 jaar is geworden. Van zijn lieve vriendin
Manouk. Helemaal in de stijl van zijn grote passie: een rood
hart met een crossauto. Gefeliciteerd Pascal!
Nog vele veilige kilometers!

woensdag 12 oktober 2011

Voor mijn schoonvader...

Voor mijn lieve schoonvader...die zo van fotograferen houdt! Waar we ook zijn, met wie we ook zijn of waar hij zelf ook is: zijn fototoestel gaat altijd mee. Er is geen ontkomen aan. Vandaar voor zijn 71 ste verjaardag deze heerlijke taart. Gefeliciteerd! Nog vele jaren!

woensdag 5 oktober 2011

Stoere taart...Cars!

Je zult maar helemaal gek van Cars zijn. Dan is een Cars-taart helemaal te gek! Voor Douwke die vandaag 5 jaar wordt was dat een grote verrassing. Gefeliciteerd jongen!