zondag 25 december 2011

Cupcakes voor Kerst...

Ze blijven favoriet in mijn familie-en vriendenkring: appel/vanille cupcakes met een toef heerlijke meringue creme!! Het is echt zo romig en toch luchtig.

En deze zijn nieuw: met een vleug parelmoer. Zo superchique!  Bijpassende luxe barok bakingcups zorgen ervoor dat het een deftige cupcake werd.


Wat hebben we er weer van genoten...!

donderdag 22 december 2011

Kerst cupcakes voor bij de kerstborrel...

Voor een kerstborrel heb ik prachtige cupcakes gemaakt. Ik heb de appel/vanillecupcakes geplaatst in mooie zilveren bakingcups en voorzien van een witte toef heerlijke meringue creme. Gedecoreerd met een mooie zilveren ster van fondant en zilveren suikerparels, vormt het een schitterend feestelijk geheel...


dinsdag 20 december 2011

Merry Christmas!

I wish you a Merry Christmas...

Een heerlijke taart bekleed met fondant en gevuld met aardbeienjam en slagroom. Wat is er nu lekkerder bij de kerstlunch dan zo'n taart? Jeroen en zijn collega's waren de gelukkigen.

Ik heb de taart voorzien van enkele feestelijke sterren en glitters, helemaal in mijn lievelings 'kerstkleuren' wit en zilver...

zaterdag 10 december 2011

Simone wordt 10 jaar!!

Simone wordt 10 jaar. En dat verdient een mooie taart. Ze heeft er helemaal zelf over nagedacht hoe de taart eruit zou moeten zien. Dit is het resultaat:





Een mooie taart in Pipstijl (wederom!) in prachtig roze met hardroze en zilver. Ik heb de taart bekleed met heerlijke fondant en gevuld met banketbakkersroom en aardbeienjam.
Lieve Simone, een fijne verjaardag! XXX


 


zaterdag 3 december 2011

Tractortaart






Samuel is 2 jaar geworden. En hij is helemaal verzot op tractoren. Hij kreeg er een voor zijn verjaardag met een bijpassende overal. Geweldig! Daar hoort natuurlijk ook een tractortaart bij. Een rode!!


Gevuld met slagroom en aardbeienjam en bekleed met marsepein.