woensdag 31 december 2014

Glitter en glamour...

Bij oudejaarsavond hoort glitter en glamour...een vanillecupcake in een mooi zilveren cupje met een toef meringue creme voorzien van zilverglans en glitters...wauw! 

Gelukkig Nieuwjaar!


donderdag 25 december 2014

kerstster







Weer eens iets anders en ook snel klaar. Voor onszelf voor bij de koffie met kerst. Een heerlijke appelcake ster gevuld en overgoten met belgische melkchocolade en bestrooid met poedersuiker...mmm!



woensdag 17 december 2014

kerstcupcake







Een goede gezondheid, een warme plek, liefde van mensen om je heen, kracht, inspiratie, creativiteit, een lied in je hart, moed, dankbaarheid, succes, hoop, een weg bezaaid met stil geluk...en met fonkeling van sterren!

Een heel gelukkig 2015!!

workshop cupcakes versieren

Voor de kinderen in het dorp werd er een middag georganiseerd met diverse kerstworkshops. Ik mocht met de kinderen cupcakes gaan versieren. Wat ontzettend leuk om zoveel(!) enthousiaste kinderen aan de slag te gaan. Het was een doorslaand succes en zeker voor herhaling vatbaar.


De voorbeelden...



zondag 14 december 2014

Brandweertaart...

Voor Mike die vandaag 3 jaar is geworden mocht ik een brandweertaart maken. Met loeiende sirene's, een ladder, brandweerslang en vlammen...

Gefeliciteerd Mike!




zondag 30 november 2014

Schaatsen...

Voor een jarige schaatsliefhebber mocht ik een mooie taart maken met een schaatser erop. Stoer en fris is het resultaat. Gefeliciteerd Matthias. Veel schaatsplezier!




zondag 23 november 2014

Bart-taart...

Een Bart op de taart, dat was de andere wens van Ruben. Dus voor het feestje thuis heb ik een taart gemaakt met Bart van de Simpsons erop. Gevuld met banketbakkersroom en aardbeien en bekleed met fondant. Dat is wat Ruben heeeel lekker vindt...
Gefeliciteerd Ruben. Nog vele jaren!




donderdag 20 november 2014

Voetbaltaart als traktatie

Ruben is vandaag 11 jaar geworden. Hoera! 
Hij wilde graag een taart trakteren aan zijn klasgenootjes van groep 8. Zelf heeft hij de taart getekend en ik heb 'm gemaakt. Zeg nou zelf: hij heeft best goede ideeën... Gefeliciteerd kanjer!





zondag 16 november 2014

Sarah...en cupcakes...!

Hoera, Helma ziet Sarah en dat is reden voor een mooi feestje. 
Ter gelegenheid hiervan mocht ik cupcakes maken. Heerlijke vanille cupcakes met een toef meringue creme en kleurig hart van fondant. Gefeliciteerd!!










zondag 9 november 2014

Geboortetaart....hoera een meisje!

Er is weer een schattig lief meisje geboren...wat geweldig! Als verrassing heb ik een heerlijke taart gemaakt. Veel geluk met jullie meisje!










zaterdag 1 november 2014

Bloemen als cadeau...

Echte bloemen zijn fantastisch, maar taartbloemen ook! Voor een oma die vandaag 77 jaar is geworden kreeg ik het verzoek om deze taart te maken. Wat heerlijk om te doen!



 
 
 






vrijdag 31 oktober 2014

Voor opa...hoera..!

Voor mijn lieve vader heb ik een taart gemaakt als cadeautje van de kinderen. Een rood hart als teken van onze liefde voor hem en een strik met rozen om het extra feestelijk te maken. Hij vond het super!



 




zondag 26 oktober 2014

High tea...

Vandaag mocht ik mijn verjaardag weer vieren. Iets om heel blij en dankbaar voor te zijn. Dit keer heb ik samen mijn lief een heerlijke en mooie high tea klaargemaakt voor familie en vrienden. Het was echt genieten. Heerlijke zoete en hartige lekkernijen vulden de grote tafel. Uiteraard met mini-cup cakes, red velvet chocolademuffins en appelcake van Friedepiece of Cake...





zondag 12 oktober 2014

Cadeau voor opa...


Lieve opa is jarig vandaag. En wat geef je iemand die alles al heeft en ook nog eens dol is op marsepein? Juist! Een grote cadeautaart bekleed met marsepein en gevuld met vier lagen aardbeien en bavarois. Heeeerlijk! Hij vond het geweldig...


 Zie je wel: van taart word je blij!!




dinsdag 16 september 2014

Geboortetaart...

Hoera, de pianojuf van Amber heeft een dochtertje gekregen. En vandaag begint de pianoles weer. "Mam, wil je een mooie taart maken voor de juf?" was dan ook de vraag. Samen hebben we bedacht hoe de taart eruit moest zien. 

 Gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie meisje...veel geluk!






zondag 14 september 2014

Bamboetaart met rozen...

Voor een lieve jarige mocht ik deze mooie taart maken. De bamboe heeft een speciale betekenis en speelt in haar leven een bijzondere rol. Rozen, als teken van de liefde en in de kleuren van de boltaart met rozen, maken het een mooi geheel. Voel me vereerd om dit te mogen doen. En het was een feestje om te maken. Gefeliciteerd! Nog vele jaren! X














Boltaart met rozen

Het blijft een prachtig gezicht: deze boltaart met rozen. De combinatie van kleuren is bepalend voor de uitstraling. En je kunt deze taart bij zoveel gelegenheden gebruiken: verjaardag, trouwdag, als bedankje...deze keer als verjaardagstraktatie van een lieve jarige op het werk. Daar kun je mee voor de dag komen toch?



zaterdag 6 september 2014

Bloemen...bloemen...bloemen...

Voor een lieve jarige moeder en oma mocht ik bloemen cupcakes maken. De helft van de cupcakes hebben een heerlijke luchtige toef merinque creme met daar bovenop een marsepeinen bloem. De andere helft is voorzien van een plat plaatje met bloemen van marsepein.