zondag 30 november 2014

Schaatsen...

Voor een jarige schaatsliefhebber mocht ik een mooie taart maken met een schaatser erop. Stoer en fris is het resultaat. Gefeliciteerd Matthias. Veel schaatsplezier!




zondag 23 november 2014

Bart-taart...

Een Bart op de taart, dat was de andere wens van Ruben. Dus voor het feestje thuis heb ik een taart gemaakt met Bart van de Simpsons erop. Gevuld met banketbakkersroom en aardbeien en bekleed met fondant. Dat is wat Ruben heeeel lekker vindt...
Gefeliciteerd Ruben. Nog vele jaren!




donderdag 20 november 2014

Voetbaltaart als traktatie

Ruben is vandaag 11 jaar geworden. Hoera! 
Hij wilde graag een taart trakteren aan zijn klasgenootjes van groep 8. Zelf heeft hij de taart getekend en ik heb 'm gemaakt. Zeg nou zelf: hij heeft best goede ideeën... Gefeliciteerd kanjer!





zondag 16 november 2014

Sarah...en cupcakes...!

Hoera, Helma ziet Sarah en dat is reden voor een mooi feestje. 
Ter gelegenheid hiervan mocht ik cupcakes maken. Heerlijke vanille cupcakes met een toef meringue creme en kleurig hart van fondant. Gefeliciteerd!!










zondag 9 november 2014

Geboortetaart....hoera een meisje!

Er is weer een schattig lief meisje geboren...wat geweldig! Als verrassing heb ik een heerlijke taart gemaakt. Veel geluk met jullie meisje!










zaterdag 1 november 2014

Bloemen als cadeau...

Echte bloemen zijn fantastisch, maar taartbloemen ook! Voor een oma die vandaag 77 jaar is geworden kreeg ik het verzoek om deze taart te maken. Wat heerlijk om te doen!