zaterdag 28 februari 2015

Cupcakes in stijl...

Voor een verjaardag met meiden heb ik mooie cupcakes gemaakt met een toef van crème en een mooie camee bovenop. Alles in roze en wit. Een glanzend baking cupje maakt het geheel af.









donderdag 26 februari 2015

Mini cupcakes voor bij de high-tea...

Wanneer je een high-tea houdt voor je vriendinnen is het leuk en lekker om er toch iets van cupcakes bij te trakteren. Gewone cupcakes kunnen dan net te groot zijn. Mini-cupcakes zijn dan een goed alternatief.


De mogelijkheden qua vulling en decoratie zijn hierbij natuurlijk ook eindeloos...

vrijdag 20 februari 2015

Voor een hele speciale jarige...


Voor een hele lieve en voor mij speciale jarige mocht ik cupcakes maken omdat zij 20 jaar is geworden. Roze moest het zijn, met een hart en een toef.



 Het is en blijft een favoriete cupcake...

woensdag 18 februari 2015

Pip Studio taart...

Voor een lieve meid met smaak maakte ik een taart gebaseerd op het gele behangpatroon van Pip Studio. De taart is gevuld met heerlijke chocolademousse en een laagje aardbeienjam. 







donderdag 12 februari 2015

Cupcakefeest...



Soms is er op het werk iets te vieren. 
Een geslaagd project bijvoorbeeld. 
Dit vraagt om taart, of in dit geval cupcakes. 
Een heerlijke toef met diverse suikerparels voor het feestelijke effect...


maandag 9 februari 2015

Cupcakes met polka dots...

Een lieve vriendin is jarig en viert haar verjaardag voor vriendinnen. Ik mocht heerlijke vanille cupcakes maken...ze moesten wel precies passen bij haar servies. 

Gefeliciteerd! Het was gezellig!



zaterdag 7 februari 2015

Minnie Mouse taart

Voor ons schattige buurmeisje mocht ik een taart maken van Minnie Mouse. Weer even heel iets anders, maar zo leuk om te doen...




vrijdag 6 februari 2015

Wo-Men's night en heel veel cupcakes...

Een avond speciaal voor de dames en de heren in het dorp waar we wonen. Wat onwijs gezellig en leuk om daar aan deel te nemen. Mijn cupcakes mochten niet ontbreken. Speciaal voor die avond heb ik veel verschillende cupcakes gemaakt. Het was een fantastische avond...