zaterdag 20 juni 2015

Vrolijk...

Wanneer je vele goede redenen hebt om het leven te vieren, hoort daar een vrolijke taart bij. Dat was dus ook de opdracht. Marijke en Arie zijn bijna tegelijk jarig en daarom een taart voor hen samen. Arie houdt van voetbal en Marijke (wat een powerwoman!!) gaat voor Pink Ribbon. Lieve schatten, van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag. Nog vele vele jaren voor jullie samen! Liefs!





zondag 14 juni 2015

Chocolade en nog meer...

Wie zegt dat alleen vrouwen dol zijn op chocolade kent mijn man nog niet. Heeeeerlijk vindt hij het. Voor zijn verjaardag maakte ik drie soorten cupcakes...


* Chocolade cupcakes met stukjes chocolade erin, een toef chocolade meringue-creme erop met een strooisel van pure chocolade...:



* Red velvet cupcakes met stukjes cashewnoten en witte chocolade erin en een dip van heerlijk Belgische melkchocolade erop...:



* Vanille cupcakes met daarop een heerlijke toef meringue creme en een frisse aardbeientouche...:




Mmmmmm....!




zondag 7 juni 2015

It's a boy...

Hoera, er is een prachtig jongetje geboren. Voor het grote kraamfeest mocht ik cupcakes maken...heel veel cupcakes. Wat ontzettend leuk dat ik dat mocht doen! Ik heb er van genoten. Hopelijk jullie ook!











Gefeliciteerd! Heel veel geluk met jullie zoon. 

woensdag 3 juni 2015

Hoera...Sarah

Onze Jol heeft Sarah gezien...dat verdient een lekkere taart. Zelf heeft ze ideeën genoeg en een taart in zwart en wit was haar wens. Dit is het resultaat: ik vind het prachtig en apart. 


Gefeliciteerd! Nog vele jaren!

Liefs x