zaterdag 31 oktober 2015

Cupcakes met vers fruit...

Mijn lieve vader is vandaag jarig. Nou heeft hij zijn hele leven een fruitbedrijf gehad en daar wilde ik wel graag iets mee. Ik heb appel/vanille yupcakes gemaakt met daarboven op een toef van merinque botercreme en vers rood fruit als finishing touch...mooi! En heeeerlijk!

 


woensdag 28 oktober 2015

Taart voor de klas...

Onze zoon zit inmiddels op het voortgezet onderwijs. Tijdens de activiteitendagen was er ook een gezellige high tea voor de klas. Iedereen mocht iets lekkers meenemen. Nou had hij bedacht dat ik wel een taart kon maken. Toch mam? Tuurlijk jongen.

 
En zie hier:
de taart voor de klas met het logo van het Cals College.
 

maandag 26 oktober 2015

Hoera, weer een jaartje ouder...

Ik mocht weer een jaartje ouder worden...dat is reden om dankbaar te zijn en daarom vieren we een feestje! Dus vrienden en familie uitgenodigd en taart gemaakt. Behalve heerlijke zelfgemaakte kwarktaart en slagroomtaart was er ook een mooie marsepeintaart in mijn favoriete kleurencombinatie...met een vleugje brocante: I love it!
 






zondag 11 oktober 2015

75 jaar!

Mijn lieve schoonvader viert zijn 75-ste verjaardag. Daarbij horen uiteraard mooie cupcakes. Ik heb de toeven voorzien van fris gekleurde fondantplaatjes met zijn leeftijd erop en zo ontstond een feestelijk geheel.



 Gefeliciteerd! Wat was het een heerlijk feest!

vrijdag 9 oktober 2015

Voetbaltaart...

Jarige Daan is verslingerd aan voetbal en daarom mocht ik als verrassing een PSV-taart maken. Een mooie voetbal met het logo van zijn favoriete club erop. Ontzettend leuk om te maken en Daan was heel blij met zijn taart. Wat wil je nog meer? 

Gefeliciteerd jongen!