zaterdag 28 november 2015

Cupcakes voor Iris, Isabel en Aimee...

Ik heb het wel eens eerder verteld: drie zusjes die bijna tegelijk jarig zijn...de oudste en jongste op dezelfde dag en de middelste de dag erna. Hoe bijzonder is dat? Ik was heel blij en vereerd dat ik weer cupcakes mocht maken voor hun grote verjaardagsfeest. En uiteraard hebben ze zelf bedacht welke cupcakes het moesten worden.


Iris, de oudste zus, koos voor roomwitte cupcakes met een toef:

 




Isabel, de middelste, wilde graag uiltjes:

 




Aimee, de jongste van de drie zusjes, is gek op Minions:

 
 
 
 
Het resultaat is super toch? Meiden, gefeliciteerd met jullie bijzondere verjaardag!



 

Pip Studio taart voor Maureen....

Maureen is 20 jaar geworden. En als verrassing heeft haar moeder aan mij gevraagd om een mooie taart te maken voor haar.
Een roze taart met strik in de stijl van Pip Studio-behang. De vulling van de taart mocht weer romige bastognecreme met aardbeienjam zijn omdat ze dat de vorige keer zo heerlijk vond. De taart is bekleed met marsepein.
 
 
 
 
 
Geniet van je taart en een hele fijne verjaardag Maureen!

vrijdag 20 november 2015

Arsenal taart voor Ruben...

Onze Ruben is 12 jaar geworden. Wat vliegt de tijd zeg! 

Hij vraagt altijd om een voetbaltaart en het liefst heeft hij elke keer een ander clublogo op erop. Dit keer moest het Arsenal zijn...

 



 

Gefeliciteerd lieve schat, nog vele jaren! Liefs van mama...x

Beachparty...

Inmiddels uitgegroeid tot een groot fantastisch jaarlijks evenement in ons mooie dorp. Dit jaar met een heuse fotowedstrijd eraan verbonden. Wie maakt de ultieme vakantiefoto met official Beachparty Benschop merchandise? De origineelste inzending maakt kans op een mooie prijs. De prijs is, je raadt het al: een overheerlijke taart van Friedepiece of Cake. De enige echte Beachparty Benschop taart''... Gefeliciteerd!!

 
 




zondag 15 november 2015

Mooie cupcakes met een roze hart...

Fabienne is 20 geworden en voor haar mocht ik cupcakes maken. In een metallic roze baking cup, gevuld met een vleugje appel en kaneel en een lekkere toef merengue botercreme erop. Het hartje van fondant heeft een subtiel glitterlaagje gekregen voor een net dat beetje chique... 



Gefeliciteerd Fabienne, een fijne verjaardag!

zaterdag 14 november 2015

Legotaart...

Voor Tom mocht ik een Legotaart maken. En zo moest de taart eruit komen te zien. Supergaaf om te maken. Zelf ben ik erg blij met het resultaat. Tom, gefeliciteerd kerel! Een fijne dag!