vrijdag 23 december 2016

Au revoir Nicholas...

Een taart van de klas voor Nicolas als afscheidsgroet. Hij gaat verhuizen naar Frankrijk. En hij is helemaal gek van modelvliegtuigjes, daarom maakte ik er een vliegtuigje op. Au revoir Nicolas, bonne chance!




zondag 11 december 2016

Miniontaart voor kanjer Mike...








Voor onze buurjongen Mike maakte ik een Miniontaart. Want Mike is vier jaar geworden en dus is het groot feest. Hoera! Wat was hij blij met zijn taart. En daar word ik dan weer blij van!



Een bijzondere taart voor Noelle...

Ze is juf, houdt van voetbal, scouting, een wijntje en feestjes en wordt 20 jaar. Met deze gegevens mocht ik een taart maken. 










In de favoriete kleuren van Noelle bekleedde ik de taart, maakte boekjes met bijzondere onderwerpen, een schoolbord, potloden, rozen en kant om het een damesachtige look te geven. Heerlijk om te doen en helemaal als het in de smaak valt. Noelle, gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet ervan!

maandag 5 december 2016

Sinterklaas cupcakes...

Alle grote en kleine mensen Wil ik een heel gezellig Sinterklaasfeest wensen! Dat is wat ik plaatste op mijn Facebookpagina. Ik maakte cupcakes met een toef chocoladecreme en daarbovenop heerlijk strooigoed. Helemaal in stijl van dit prachtige feest. Jammie...! En wat was het gezellig!


zaterdag 3 december 2016

Cupcakes met Violetta voor Aimee...

En voor de jongste van drie zusjes, Aimee, mocht ik cupcakes maken in de stijl van Violetta. Met een paarse bakingcup, een lila toef en daarbovenop een mooie glitterprint van Violetta. Wat feestelijk ziet het eruit! Ook jij van harte gefeliciteerd Aimee. Ik hoop dat jullie een fijn feest hebben gehad.


Cupcakes met kanten hartjes voor Isabel...

De wens van Isabel, de middelste van drie zusjes, was om cupcakes te trakteren met kanten hartjes in de kleuren roze en rood. Dit is het resultaat. Stijlvol en lief...! Isabel, van harte gefeliciteerd met je verjaardag.


Vlindercupcakes voor Iris...

Voor de oudste van drie zusjes mocht ik cupcakes maken met een toef, parels en een mooie vlinder erop in de bijzondere kleur brons. Dit geeft een supermooi effect. Gefeliciteerd Iris!


vrijdag 2 december 2016

Cupcakes met wapen van gemeente Lopik...

Al toen ik nog een klein meisje was en op de lagere school zat, was mijn schoonmoeder vrijwilligster bij de bibliotheek in Benschop. Met hart en ziel heeft ze zich al die jaren ingezet voor de bieb. Vandaag ontving ze uit handen van burgemeester Renate Westerlaken de erespeld van de gemeente Lopik. Zeer verdiend! 


Voor deze gelegenheid werd mij gevraagd om passende cupcakes te maken. Dat werden heerlijke vanille-cupcakes met een toef en het wapen van de gemeente Lopik erop...heerlijk!

dinsdag 29 november 2016

Happy 21st Birthday...!



Maureen viert vandaag dat ze 21 jaar is geworden. Een prachtige leeftijd! Daar hoort een prachtige taart bij. Ik maakte een zachtroze boltaart met een mooie rand van (handgemaakt) eetbaar kant er langs. Rozen en stippen maken de taart af. Zelf ben ik gek op zulke taarten...een mooi smaakvol geheel. Maureen, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een fijne dag!


vrijdag 25 november 2016

Een taart met kant voor oma...

Een heerlijke taart voor oma die vandaag haar verjaardag viert. De taart is voorzien van een rand eetbaar kant en handgemaakte rozen in parelmoer. Gefeliciteerd oma! Een fijne dag!







zondag 20 november 2016

VV Benschoptaart...

Onze kinderen mogen altijd helemaal zelf hun taart verzinnen. Zij vragen en ik maak. Dit jaar koos Ruben ervoor om het tenue van zijn eigen club VVBenschop als taart te krijgen op zijn verjaardag. Het werd een joekel van een taart. Wat heeft iedereen er heerlijk van gesmuld. 


De taart is bekleed met marsefond en gevuld met banketbakkersroom en aardbeien. Gefeliciteerd met je 13e verjaardag Ruben!

vrijdag 18 november 2016

Ark: Survival Evolved taart voor Daan...

Voor Daan, die 9 jaar geworden is, mocht ik een taart maken van Ark:Survival Evolved. Een stoere taart voor een hele stoere jongen. Gefeliciteerd Daan, ik hoop dat je een superfeestje hebt gehad!


zaterdag 12 november 2016

FC Utrecht kever...

Voor Cor, die zijn 50ste verjaardag viert, mocht ik deze speciale taart maken: een FC Utrecht Kever! 
Van harte gefeliciteerd!


dinsdag 8 november 2016

Heinekentaart...

Vandaag is Thomas 18 jaar geworden. Dat wordt gevierd met een heerlijke Heineken taart. 
Van harte gefeliciteerd Thomas! Een fijne dag!


donderdag 3 november 2016

Moonlightshopping...

Het was een zeer gezellige en geslaagde Moonlightshopping-avond gisteren. Uiteindelijk bijna alle cupcakes verkocht met als resultaat het mooie sponsorbedrag van € 164,65 tbv Alpe D'HuZes/KWF. Iedereen hartelijk bedankt!


maandag 31 oktober 2016

Taart voor paps...75 jaar!

Een in alle opzichten stralende dag...mijn lieve vader is vandaag 75 jaar geworden. 

Gefeliciteerd pap! ❤️you! 

donderdag 27 oktober 2016

Klassentaart...

Activiteitendagen op school, een heerlijke lunch met de klas en Ruben nam uiteraard taart mee. 
En iedereen staat erop!



woensdag 26 oktober 2016

My cup of tea...

Gisteren vierde ik mijn verjaardag met koffie, thee en taart... Wat een gezelligheid! 



                                                              That's my cup of tea...

dinsdag 18 oktober 2016

Een speciale taart voor Pascal...

Pascal viert zijn verjaardag en dat kan niet anders dan met deze taart..racend in zijn crossauto.

Gefeliciteerd! Een fijne dag!






woensdag 12 oktober 2016

Cupcakes met vers rood fruit...









Voor mijn lieve jarige schoonvader heb ik heerlijke vanille cupcakes gemaakt. Met een toef merinque-crème en vers rood fruit...jammie! 

Gefeliciteerd XXX!




zaterdag 8 oktober 2016

KMar-taart...

Voor de 21-jarige Daan mocht ik een hele bijzondere taart maken met het embleem van de KMar. Met de hand uitgesneden uit fondant... 


Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet ervan!





Paw Patrol taart voor Noah...


Noah is vandaag 4 jaar geworden. Hij is dol op alles van Paw Patrol. Daarom krijgt hij van zijn opa en oma deze taart voor zijn verjaardag. Van zijn opa hoorde ik dat hij helemaal blij was met zijn mooie taart! Superfijn om te horen!

Gefeliciteerd Noah!




dinsdag 4 oktober 2016

Bloemen voor jong en oud..



Start van de Kinderboekenweek 2016 met als thema: 'Voor altijd jong'. 

Om dit te vieren mogen de opa's en oma's in de klas komen om voor te lezen uit hun favoriete jeugdboek en voor een hapje en een drankje. Gezellig! 

Amber en ik hebben samen voor groep 7 vrolijke mini-cupcakes gemaakt met een mooi bloemetje erop. Want bloemen zijn voor jong en oud!




zaterdag 24 september 2016

Angrybirdtaart...

Jason had al veelvuldig aan zijn moeder gevraagd of hij een rode Angrybirdtaart voor zijn verjaardag mocht. Dat vindt hij nl geweldig.

Ik maakte dus een Angrybirdtaart omdat hij vier jaar is geworden. Met bijpassende cupcakes er nog bij. Wat een mooi geheel zo. Van zijn moeder hoorde ik dat hij het prachtig vond.









Gefeliciteerd Jason!



zondag 18 september 2016

Fashiontaart voor Jasmijn...


Jasmijn is creatief en ontwerpt en naait zelf mooie kleding. Superleuk! Daarom heb ik voor haar 18e verjaardag een taart gemaakt waarvan ik dacht dat 'ie precies bij haar past. Een fashiontaart met paspop, schaar, klosjes garen, stofjes, knopen, naald en strikken.







Jasmijn, gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een supergezellige dag!