vrijdag 27 mei 2016

Zussenliefde...

Manouk en Karlijn zijn twee superlieve gekke zusjes. Samen vierden zij hun verjaardag. Hun moeder vroeg me om een harttaart te maken met een foto van hen samen erop. Uiteraard roze als basiskleur...blijft prachtig. Lieve schatten, ik wens jullie een gezellig feestje! Geniet ervan!


maandag 23 mei 2016

Masha Danki...

Astrid gaat verhuizen naar een heerlijke plek ver weg hier vandaan. Voor het afscheid op het werk mocht ik een flamingotaart maken. De foto heeft zij zelf gemaakt in de omgeving waar zij nu gaat wonen. Prachtig! Astrid, ik wens je heel veel geluk en hoop dat je je snel helemaal thuis voelt. Maak er wat moois van!



dinsdag 17 mei 2016

Nieuw: maak je taart nog persoonlijker...met een eigen foto of print naar keuze

Sinds kort ben ik in het bezit van een foodprinter. Hiermee kan ik je taart nog persoonlijker maken door er een mooie foto of print naar keuze op te maken...Ik print de foto dan op een frosting- of icingsheet. Dit geeft echt een prachtig resultaat.

Interesse? Neem contact met me op voor de mogelijkheden en de kosten...
Frieda@Buunen.com

zaterdag 7 mei 2016

Kapperstaart...


Michelle is vandaag 21 jaar geworden. Vanavond viert deze hippe kapster haar verjaardag met haar vriendinnen. Daarom wilde zij graag een kapperstaart. Ze is echt van het steilen, dus dit is helemaal haar stijl...

  Meiden, een gezellige avond! Geniet ervan!



Ook heb ik er cupcakes bij gemaakt.
Samen met de taart vormt het een prachtig geheel.












zondag 1 mei 2016

50 jaar...!



Mijn oudste broer is 50 jaar geworden. Nu is elke verjaardag bijzonder maar 50 jaar worden is toch een beetje extra bijzonder. We hebben hem verrast met een feestje waar hij niet op had gerekend. Wat was het gezellig!

Voor bij de koffie konden deze cupcakes niet ontbreken natuurlijk. Een foto uit zijn kindertijd, wat gaat de tijd toch snel...