dinsdag 28 juni 2016

Cupcake traktatie op kantoor...


Heerlijke vanille-cupcakes met stukjes Belgische chocolade, een toef luchtige meringue botercreme en een roosje van marsepein. Morgen gaan er twee grote dozen vol met Jeroen mee naar kantoor in Duitsland...dat wordt smullen daar!





dinsdag 14 juni 2016

KitKat-taart...

Mijn lieve Jeroen is vandaag jarig. En inmiddels weten jullie wel dat hij dol is op chocolade en op aardbeien. Dit jaar heb ik voor hem een KitKat-taart gemaakt. Een chocoladebisquit, gevuld met een heerlijke mousse van Belgische chocolade, bekleed met KitKat en een flinke laag verse aardbeien. Het is weer eens iets anders...enne...heerlijk!!



maandag 13 juni 2016

All you need is...liefdescupcakes.

CKV-carroussel op het Cals College Nieuwegein. Het thema was liefde. We hebben genoten van een muziekuitvoering en een dansuitvoering van Ruben en zijn klasgenoten. Alle kinderen mochten iets lekkers meenemen wat past bij het thema liefde. Alle lekkernijen samen vormden een prachtig en lekker buffet. Ruben koos voor liefdescupcakes...





dinsdag 7 juni 2016

50 jaar getrouwd...!

Het is geweldig als je kunt vieren dat je (schoon)ouders/grootouders 50 jaar getrouwd zijn. Dan heb je een goede reden voor een feestje. Dat vindt ook Carolina...haar ouders vieren vandaag deze mijlpaal en zij wilde als verrassing aan haar ouders deze taart cadeau geven.

De taart is gevuld met bokkepootjesvulling en bekleed met marsepein. De mooie trouwfoto van 50 jaar geleden maakt het geheel af.






Van harte gefeliciteerd allemaal. Een hele fijne dag!


zondag 5 juni 2016

Bruidstaart...

Voor het kersverse echtpaar Marlon en Suzanne mocht ik de bruidstaart maken. Ze hadden helemaal in hun gedachten hoe de taart eruit moest zien: zo dus. Ontzettend leuk dat ik 'm mocht maken. Ik wens jullie heel veel geluk in de toekomst. Gefeliciteerd met jullie huwelijk!!