dinsdag 29 november 2016

Happy 21st Birthday...!



Maureen viert vandaag dat ze 21 jaar is geworden. Een prachtige leeftijd! Daar hoort een prachtige taart bij. Ik maakte een zachtroze boltaart met een mooie rand van (handgemaakt) eetbaar kant er langs. Rozen en stippen maken de taart af. Zelf ben ik gek op zulke taarten...een mooi smaakvol geheel. Maureen, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een fijne dag!


vrijdag 25 november 2016

Een taart met kant voor oma...

Een heerlijke taart voor oma die vandaag haar verjaardag viert. De taart is voorzien van een rand eetbaar kant en handgemaakte rozen in parelmoer. Gefeliciteerd oma! Een fijne dag!







zondag 20 november 2016

VV Benschoptaart...

Onze kinderen mogen altijd helemaal zelf hun taart verzinnen. Zij vragen en ik maak. Dit jaar koos Ruben ervoor om het tenue van zijn eigen club VVBenschop als taart te krijgen op zijn verjaardag. Het werd een joekel van een taart. Wat heeft iedereen er heerlijk van gesmuld. 


De taart is bekleed met marsefond en gevuld met banketbakkersroom en aardbeien. Gefeliciteerd met je 13e verjaardag Ruben!

vrijdag 18 november 2016

Ark: Survival Evolved taart voor Daan...

Voor Daan, die 9 jaar geworden is, mocht ik een taart maken van Ark:Survival Evolved. Een stoere taart voor een hele stoere jongen. Gefeliciteerd Daan, ik hoop dat je een superfeestje hebt gehad!


zaterdag 12 november 2016

FC Utrecht kever...

Voor Cor, die zijn 50ste verjaardag viert, mocht ik deze speciale taart maken: een FC Utrecht Kever! 
Van harte gefeliciteerd!


dinsdag 8 november 2016

Heinekentaart...

Vandaag is Thomas 18 jaar geworden. Dat wordt gevierd met een heerlijke Heineken taart. 
Van harte gefeliciteerd Thomas! Een fijne dag!


donderdag 3 november 2016

Moonlightshopping...

Het was een zeer gezellige en geslaagde Moonlightshopping-avond gisteren. Uiteindelijk bijna alle cupcakes verkocht met als resultaat het mooie sponsorbedrag van € 164,65 tbv Alpe D'HuZes/KWF. Iedereen hartelijk bedankt!