vrijdag 23 december 2016

Au revoir Nicholas...

Een taart van de klas voor Nicolas als afscheidsgroet. Hij gaat verhuizen naar Frankrijk. En hij is helemaal gek van modelvliegtuigjes, daarom maakte ik er een vliegtuigje op. Au revoir Nicolas, bonne chance!




zondag 11 december 2016

Miniontaart voor kanjer Mike...








Voor onze buurjongen Mike maakte ik een Miniontaart. Want Mike is vier jaar geworden en dus is het groot feest. Hoera! Wat was hij blij met zijn taart. En daar word ik dan weer blij van!



Een bijzondere taart voor Noelle...

Ze is juf, houdt van voetbal, scouting, een wijntje en feestjes en wordt 20 jaar. Met deze gegevens mocht ik een taart maken. 










In de favoriete kleuren van Noelle bekleedde ik de taart, maakte boekjes met bijzondere onderwerpen, een schoolbord, potloden, rozen en kant om het een damesachtige look te geven. Heerlijk om te doen en helemaal als het in de smaak valt. Noelle, gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet ervan!

maandag 5 december 2016

Sinterklaas cupcakes...

Alle grote en kleine mensen Wil ik een heel gezellig Sinterklaasfeest wensen! Dat is wat ik plaatste op mijn Facebookpagina. Ik maakte cupcakes met een toef chocoladecreme en daarbovenop heerlijk strooigoed. Helemaal in stijl van dit prachtige feest. Jammie...! En wat was het gezellig!


zaterdag 3 december 2016

Cupcakes met Violetta voor Aimee...

En voor de jongste van drie zusjes, Aimee, mocht ik cupcakes maken in de stijl van Violetta. Met een paarse bakingcup, een lila toef en daarbovenop een mooie glitterprint van Violetta. Wat feestelijk ziet het eruit! Ook jij van harte gefeliciteerd Aimee. Ik hoop dat jullie een fijn feest hebben gehad.


Cupcakes met kanten hartjes voor Isabel...

De wens van Isabel, de middelste van drie zusjes, was om cupcakes te trakteren met kanten hartjes in de kleuren roze en rood. Dit is het resultaat. Stijlvol en lief...! Isabel, van harte gefeliciteerd met je verjaardag.


Vlindercupcakes voor Iris...

Voor de oudste van drie zusjes mocht ik cupcakes maken met een toef, parels en een mooie vlinder erop in de bijzondere kleur brons. Dit geeft een supermooi effect. Gefeliciteerd Iris!


vrijdag 2 december 2016

Cupcakes met wapen van gemeente Lopik...

Al toen ik nog een klein meisje was en op de lagere school zat, was mijn schoonmoeder vrijwilligster bij de bibliotheek in Benschop. Met hart en ziel heeft ze zich al die jaren ingezet voor de bieb. Vandaag ontving ze uit handen van burgemeester Renate Westerlaken de erespeld van de gemeente Lopik. Zeer verdiend! 


Voor deze gelegenheid werd mij gevraagd om passende cupcakes te maken. Dat werden heerlijke vanille-cupcakes met een toef en het wapen van de gemeente Lopik erop...heerlijk!