zaterdag 25 maart 2017

Jessy 1 jaar...hoera!

Wat gaat de tijd snel. Voordat je het weet is je kindje alweer 1 jaar. Omdat Jessy jarig was mocht ik een schattige taart in vrolijke schattige kleurtjes maken. Gefeliciteerd! Geniet ervan!








vrijdag 24 maart 2017

Wat een feestje...

Als de mentrix cupcakes bestelt om de hele klas te trakteren omdat ze jarig is...wauw! Wat een feestje!




zaterdag 18 maart 2017

Giraffe taart voor Magali...

Een taart met een giraffe erop, dat wilde Magali graag. Dus die heb ik voor haar gemaakt. Is het geen dotje geworden? Gefeliciteerd met je 7e verjaardag Magali. Een hele fijne dag gewenst. Dikke knuffel!








maandag 13 maart 2017

VVBenschop taart...

Een taart van je eigen cluppie VVBenschop als cadeautje voor je verjaardag. Wie wil dat nu niet? Leuk EN lekker! Gefeliciteerd jarige!



zondag 12 maart 2017

Pip taart voor Eva...

Deze heerlijke gezellige taart is voor Eva. Zij viert vandaag haar 14e verjaardag. Van harte gefeliciteerd! Een fijne dag. 





vrijdag 10 maart 2017

Sweet Sixteen...

Sophie is Sweet Sixteen. Eindelijk! Dit vraagt om een bijzondere taart. En ik mocht 'm maken. Lieve Sophie, van harte gefeliciteerd met je 26 e verjaardag. Ik hoop dat je onwijs geniet van je feest!







woensdag 8 maart 2017

Kampioen met bridgen...

Een bridgewedstrijd spelen waarin je kampioen zou kunnen worden is natuurlijk heel leuk en spannend. En het wordt extra leuk met bijpassende cupcakes. Uiteindelijk is het nog gelukt ook. Gefeliciteerd mannen!


zaterdag 4 maart 2017

Nieuwe uitdaging...

Na 22 jaar als vrachtwagenchauffeur te hebben gewerkt is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf. Heel veel succes Gijsbert!